detin un teren de la parinti mostenire cu acte facute de proprietate unde am o casa de 130mp si langa mai erau doua anexe una de 30mp,una de 50mp.pe cea de 50mp am demolato si am construit o casa de 100mp mentionex (ca aceasta anexa care am daramato era construita din trei camere si hol )acum eu ce trebuie sa fac ca aceasta casa care am construito fara acte sa devina casa am construito pe locu care era acea anexa
buna seara as dori sa ma ajutati cu un raspuns .eu am 2 case la tara facuta noi problema e ca vecinu de langa mine sa zicem cel din spatele unei case a facut o sara mare din paie la distanta de o palma de gardu meu intre casa si gard e de jumate de metru deci mia astupat toata casa pe geamuri eu nu mai vad nici lumina sara e inalta cat casa ok dar problema ar fi alta e posibil daca eu acolo iarna fac focu la doua sobe de un incendiu deci cosurile de fum sant foarte aproape de sarele lui lungi de cativa metri si inalta cat casa mea eu nu stiu ce trebuie sa fac ptr ca mie frica sa nu ardem ca sobolani am muncit in italia sa ne facem case noua si copiilor si uitati ce se intampla e normal asa ceva se poate face ceva. cu vecini am incercat sa vorbim civilizat dar nu se poate au spus ca e treaba lor daca luam foc .VA MULTUMESC VA ROG SA MA AJUTATI DACA PUTETI CU UN