avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de proprietate ( anexa)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de proprietate ( anexa)

detin un teren de la parinti mostenire cu acte facute de proprietate unde am o casa de 130mp si langa mai erau doua anexe una de 30mp,una de 50mp.pe cea de 50mp am demolato si am construit o casa de 100mp mentionex (ca aceasta anexa care am daramato era construita din trei camere si hol )acum eu ce trebuie sa fac ca aceasta casa care am construito fara acte sa devina casa am construito pe locu care era acea anexa

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate Mihai42 Mihai42 Buna ziua! Parintii mei au avut un teren de 2400 mp si o casa de 130mp aflata pe acest teren. In 2005 i-au vandut fratelui meu printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Rectificare rol fiscal Ganceam Ganceam Am mostenit in 2016 o casa de 100mp in urma decesului parintilor .In actul de mostenire casa este mentionata cu 50 mp deoarece parintii au cumparat terenul cu ... (vezi toată discuția)
Dreptul de superficie edymanuel2000 edymanuel2000 se poate da o hotarare judecatoreasca prin care sa mi se dea dreptul de superficie, dreptul de proprietate asupra imobilului construit de mine ? mentionez ca ... (vezi toată discuția)