Buna ziua!
Parintii mei au avut un teren de 2400 mp si o casa de 130mp aflata pe acest teren. In 2005 i-au vandut fratelui meu printr-un contract de vanzare-cumparare 2000 mp si
suprafata de 100mp din acea casa (4 camere din totalul de 6). Anul acesta tatal meu a decedat, iar mama i-a vandut din nou fratelui meu diferenta de 400mp de teren, dar fara cele doua camere din acea casa (mentionez ca terenul si casa le-a primit mostenire de la parintii ei). Ma intereseaza daca dupa moartea mamei am si eu dreptul la o camera din acea casa, si daca da, sunt oare obligat sa daram camera deoarece se afla pe terenul fratelui meu sau fratele meu este obligat sa-mi cedeze o parte din teren pentru a ajunge la locuinta?
Va multumesc!
Ok, cumpar servitutea de trecere de la fratele meu, dar nu este nicio problema avand in vedere faptul ca terenul de sub camera este al fratelui meu?
Va multumesc anticipat!
Drept de proprietate
Mihai42
Buna ziua!
Ion si Maria sunt copiii unei familii de la tara. Tatal lor a mostenit o proprietate de la parintii lui de 2000 mp. Dupa casatoria Mariei parintii ... (vezi toată discuția)