avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare rol fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare rol fiscal

Am mostenit in 2016 o casa de 100mp in urma decesului parintilor .In actul de mostenire casa este mentionata cu 50 mp deoarece parintii au cumparat terenul cu o casa veche(50mp) pe care au demolat-o si au construit casa actuala Exista autorizatie de constructie dar nu este specificata suprafata Care sunt pasii de urmat in asa fel incat sa am un act de mostenire cu situatia actuala,cu date exacte in rolul fiscal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:27, 6 August 2018
Este necesar sa parcurgeti procedura de actualizare date de la ocpi in baza proiectului tehnic a autorizatiei de constructie
In baza extrasului de carte funciara cu datele actualizate se poate realiza act aditional la certificatul de mostenitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cu suprafata mai mica in acte Corny_coco Corny_coco Buna ziua. Am primit prin act de donatie de la parinti un apartament de 51 m2 dar care in act apare cu suprafata de 30.3 m2. Aceasta suprafata este trecuta in ... (vezi toată discuția)
Achizitionare casa fara intabulare in vederea demolarii Brezae Brezae Sunt interesat sa achizitionez o casa batraneasca care nu este intabulata. Intrebarea mea este: Mai este necesara intabularea acesteia, de vreme ce doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil neversaynever neversaynever Buna ziua,am si eu o problema care suna cam asa;Se cumpara o casa veche inscrisa in CF si la care extrasul spune; casa ,curte si gradina in suprafata totala de ... (vezi toată discuția)