avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecini

buna seara as dori sa ma ajutati cu un raspuns .eu am 2 case la tara facuta noi problema e ca vecinu de langa mine sa zicem cel din spatele unei case a facut o sara mare din paie la distanta de o palma de gardu meu intre casa si gard e de jumate de metru deci mia astupat toata casa pe geamuri eu nu mai vad nici lumina sara e inalta cat casa ok dar problema ar fi alta e posibil daca eu acolo iarna fac focu la doua sobe de un incendiu deci cosurile de fum sant foarte aproape de sarele lui lungi de cativa metri si inalta cat casa mea eu nu stiu ce trebuie sa fac ptr ca mie frica sa nu ardem ca sobolani am muncit in italia sa ne facem case noua si copiilor si uitati ce se intampla e normal asa ceva se poate face ceva. cu vecini am incercat sa vorbim civilizat dar nu se poate au spus ca e treaba lor daca luam foc .VA MULTUMESC VA ROG SA MA AJUTATI DACA PUTETI CU UN

RASPUNS
Notificati pe vecin, apoi daca tot nu va intelegeti, va trebui sa va judecati cu el; sa-i solicitati demolarea constructiei, mutarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am făcut la primărie doua sesizari una pentru ca ... Un om printre oamenii Un om printre oamenii Bună ziua Am făcut la primărie doua sesizari una pentru ca cad tiglele de pe casa vecinului în curtea mea deci un rand de tigle este în curtea mea ... (vezi toată discuția)
Cos de fum pe calcan mai inalt i97ccp i97ccp Buna seara, Am autorizatie de constructie, cu alipire la calcan. Nu a fost nevoie de acordul vecinului pentru emiterea autorizatiei. Acum, vecinul vrea bani, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vecinul nostru a dărâmat o parte din casa veche ... ginavirginica ginavirginica Bună ziua! Vecinul nostru a dărâmat o parte din casa veche și a reconstruit o altă clădire! La casă veche hornul era pe casă și nu am avut probleme cu ... (vezi toată discuția)