Bună ziua! Vecinul nostru a dărâmat o parte din casa veche și a reconstruit o altă clădire! La casă veche hornul era pe casă și nu am avut probleme cu fumul! Acum a amplasat două coșuri de fum,unul de la centrala și unul de la o soba,lipite de gard! Casă noastră este la cca 6m de gard! Fumul tot îmi vine în fața casei,aproape că nu putem respira în curte! L-am rugat,cu ajutorul nostru,să înalțe coșurile! A început cu amenințări cu bătaia! Din câte știm nu a avut nici autorizație de demolare,nu are nici de construcție! Se spune că rău faci imediat,dar noi nu putem trăi cu tot fumul lor ce ne intră în casă! Ce putem face,legal? Putem sà-i dàm in judecatà sau exista o altă cale? Và mulțumesc anticipat pentru ràspunsuri!
Puteti sesiza primaria, DJSP si Agentia teritoriala de mediu, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Daca nu rezolvati, va trebui sa deschideti actiune in instanta.
Hornul vecinului
rodica321
In cazul in care exista doua case de locuit amplasate una langa alta, exista stabilita vreo distanta legala de amplasare a hornului casei vis-a-vis de casa ... (vezi toată discuția)