avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Am făcut la primărie doua sesizari una ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Am făcut la primărie doua sesizari una pentru ca ...

Bună ziua Am făcut la primărie doua sesizari una pentru ca cad tiglele de pe casa vecinului în curtea mea deci un rand de tigle este în curtea mea menționez ca acesta este un șopron,și sub șopron s-au mutat vecini mei au o stare mare de degradare coșurile de la cele doua sobe sunt aproape dărâmate sar scântei pot lua foc orcand primăria nu a luat nici o atitudine eu nu mai știu ce sa fac am copii îmi poate lua casa foc când nu sunt acasă în plus tot fumul îmi întra în casa am disperat în țară asta nimeni nu-și mai face treaba autoritățile sunt nepăsătoare

Alte discuții în legătură

Buna seara am si eu o intrebare ! am niste vecini care s-au ... Un om printre oamenii Un om printre oamenii Buna seara Am si ieu o intrebare ! Am niste vecini care s-au mutat langa mine acum vreo 12 anii de atunci imi fac numai probleme pe vremea cand s-au mutat ... (vezi toată discuția)
Vecini stefannicoleta stefannicoleta buna seara as dori sa ma ajutati cu un raspuns .eu am 2 case la tara facuta noi problema e ca vecinu de langa mine sa zicem cel din spatele unei case a facut o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vecinul nostru a dărâmat o parte din casa veche ... ginavirginica ginavirginica Bună ziua! Vecinul nostru a dărâmat o parte din casa veche și a reconstruit o altă clădire! La casă veche hornul era pe casă și nu am avut probleme cu ... (vezi toată discuția)