avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Am si eu o intrebare ! Am niste vecini care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Am si eu o intrebare ! Am niste vecini care s-au ...

Buna seara Am si ieu o intrebare ! Am niste vecini care s-au mutat langa mine acum vreo 12 anii de atunci imi fac numai probleme pe vremea cand s-au mutat propietatea apartinea bunicului meu acum eu sunt proppietar eii locuiesc sub un șopron care este degradat a inceput sa le pice tiglele ,caramizi dintr-un cos improvizat si gardul de lau facut cand s-au mutat a putrezit dupa ce ca a fost pus pe propietatea mea acum a inceput sa cada as vrea sa stiu ce pot face pentru ai obliga sa isi repare toate (șandramalele) ca nu le pot numi locuinte ,si încă o intrebare eii au ocupat mai mult teren de cat au cumparat adica au luat din propietatea mea,vă multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Un om printre oamenii , utilizator 10:54, 7 Iunie 2021
Va trebui sa ii dati in judecata pt granituire si sa revendicati ce credeti ca va apartine. Mai departe, ce fac la ei in curte ( cu sandramalele), e treaba lor,
Deacord cu dv dar acele ( șandramale) sunt la granița dintre propietati,si imi afecteaza propietatea deoarece cad tiglele in vurtea mea ,cad caramizi in curtea mea ,eu am copii care se joacă in curte pot orcad sa fie loviti de tigle,caramizi atunci eu ce fac? Va multumesc
gi-jane2 a scris:

Va trebui sa ii dati in judecata pt granituire si sa revendicati ce credeti ca va apartine. Mai departe, ce fac la ei in curte ( cu sandramalele), e treaba lor,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am făcut la primărie doua sesizari una pentru ca ... Un om printre oamenii Un om printre oamenii Bună ziua Am făcut la primărie doua sesizari una pentru ca cad tiglele de pe casa vecinului în curtea mea deci un rand de tigle este în curtea mea ... (vezi toată discuția)
Rectificare schita cadastrala ContSters325113 ContSters325113 Supun atentie forumistilor urmatoarea speta: Am facut un antecontract pe o casa cu teren cu vanzatoarea care inca nu avea succesiunea facuta ...Am vazut ... (vezi toată discuția)
Doresc sa construiesc un gard iar vecinul nu este de acord. Jhony696 Jhony696 Doresc sa construiesc un gard in spatele casei dar vecinul nu este de acord. Ce se poate face in acest caz? (vezi toată discuția)