avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Activitate MadalinaNitulescu

Activitate MadalinaNitulescu

Răspuns la discuția Casa pe terenul meu
Proprietatea am dobandit-o in 2013, conform contractului de vanzare cumparare, detin casa pe care am cumparat-o, o cota parte din curte in indiviziune cu PMB si cei 40 mp aflati sub constructie....dar fizic pe sol, locuinta mea ocupa doar 8,24mp
Daca eu detin 40 de mp de teren sub constructie iar constructia mea ocupa doar 10 mp din acesta....a cui este cealalta constructie aflata pe terenul meu? Unde as putea sa ma adresez pentru a clarifica aceasta situatie? Ce articol din Codul Civil se supune acestei situatii?NEED HELP!
Buna Ziua......
Anul trecut am cumparat o casa intr-o curte comuna...Vecinii mei au casa cumparata de la Icral care bineinteles din diferite motive au facut foarte multe greseli atunci cand le-au facut contractul de vanzare cumparare. O parte din aceste greseli am reusit sa le indreptam dar mai exista o problema cu o parte a bucatariei si desi in contractul meu scrie ca detin 40 de metri patrati la sol, ma pot folosi doar de....8,24metri. Vecinii mei sunt oameni foarte violenti si fara prea multe aspiratii ...drept pentru care am avut si muuulte probleme cu ei . As dori sa stiu exact ce inseamna 40 de metri la sol.....si daca am vreo sansa impotriva SC Icral. Va multumesc pentru raspunsuri