avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa pe terenul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa pe terenul meu

Daca eu detin 40 de mp de teren sub constructie iar constructia mea ocupa doar 10 mp din acesta....a cui este cealalta constructie aflata pe terenul meu? Unde as putea sa ma adresez pentru a clarifica aceasta situatie? Ce articol din Codul Civil se supune acestei situatii?NEED HELP!
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
MadalinaNitulescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: MadalinaNitulescu , utilizator 21:34, 8 Februarie 2018
este confuză descrierea dumneavoastră. aveți un titlu de proprietate pentru teren sau pentru teren și construcție? există întabulare făcută? din ce este compusă proprietatea? cum (și când) ați dobândit proprietatea?
Proprietatea am dobandit-o in 2013, conform contractului de vanzare cumparare, detin casa pe care am cumparat-o, o cota parte din curte in indiviziune cu PMB si cei 40 mp aflati sub constructie....dar fizic pe sol, locuinta mea ocupa doar 8,24mp
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
MadalinaNitulescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri cu privire la un extras de carte funciara, intabulare drept de proprietate absent pentru unele corpuri de cladire luciantiseanu luciantiseanu Buna ziua! Continuand aventura mea in incercarea de a-mi cumpara o casa (am mai postat o intrebare pe acest subiect), impreuna cu banca am descoperit o noua ... (vezi toată discuția)
Istoric curte comuna mitria mitria Cum se poate verifica istoricul unei curti comune? Mentionez ca aceasta curte pare sa fie partial atat in proprietate cat si in indiviziune. Mai explicit; ... (vezi toată discuția)
Lipsa iesirii din indiviziune. consecinte? ContSters190289 ContSters190289 In extrasul de carte funciara al unei proprietati pe care doresc sa o cumpar sunt inscrise urmatoarele: \" Descriere constructie 75 mp. Descriere teren: Teren ... (vezi toată discuția)