avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Istoric curte comuna
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Istoric curte comuna

Cum se poate verifica istoricul unei curti comune? Mentionez ca aceasta curte pare sa fie partial atat in proprietate cat si in indiviziune. Mai explicit; corpul de casa achizitionat este compus din 2 apartamente. In fisa corpului de proprietate la apartamentul de la parter sta mentiunea Teren 60.00 m la Suprafata din act ( conform contract vanzare-cumparare X din 1979)si la mentiuni - in proprietate. La modul de detinere "Teren/Constructie" exista mentiunea X atat la Exclusiv cat si la Indiviziune 1/2 din 60. Apartamentul de la etaj nu are decat mentiunea de indiviziune a 1/2 din 60 m. Constructia are ea insasi la baza o suprafata de 60 mp. Suna complicat si ma intreb cine imi poate explica aceste detalii? Sunt prorietara ambelor apartamente dar doresc sa inteleg care apartament detine ce si cat.
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2015
mitria, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitria , utilizator 12:48, 2 Octombrie 2015
Ma scuzati , suprafata mentionata este de 68,18 mp la apartamentul de la parter - Suprafata ( construita la sol) utila ( mp) asa arata rubrica si 69,66 mp la apartamentul de la etaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inceteaza dreptul de coproprietate fortata al unui imobil (curte comuna) achizitionat prin programul " prima casa" carmen_ carmen_ Buna, Nu demult am achizionat un imobil intr-o curte comuna, apartamentul se afla la etajul unei case, mentionez ca e singurul aparament de pe etaj. ... (vezi toată discuția)
Suprafata imobil svisarinescu svisarinescu Buna ziua . Am o firma care inchiriaza o parte din cladiri si teren unei alte societati pentru sediu social. Cladirea pe care o inchiriez are o suprafata la ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren construit si neconstruit sandry sandry Buna ziua O casa cu etaj cu doua apartamente in total, plus curte.apartamentul de la parter se vinde in 1977 si datorita legii 58/1974 terenul aferent ... (vezi toată discuția)