avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Suprafata imobil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Suprafata imobil

Buna ziua . Am o firma care inchiriaza o parte din cladiri si teren unei alte societati pentru sediu social. Cladirea pe care o inchiriez are o suprafata la sol de 200 mp cu parter si etaj 1 ( parterul va inchiriat in totalitate iar etajul 50mp ), iar terenul fara constructii 100 mp. Este corect sa trec in contract la obiect ,, un imobil in suprafata de 300 mp? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 22:12, 21 Ianuarie 2020
Imobil = teren cu sau fara constructii. Deci nu este corect. Totodata suprafata la sol se refera doar la suprafata construita a parterului. Parter+Etaj = suprafata desfasurata.

Ma puteti ajuta cum sa trec in contract in cazul acesta ? Multumesc.
Incercati sa descrieti tot imobilul.
Imobil compus din teren in suprafata de (aici intra si terenul de sub constructie) cu categoria de folosinta ``curti-constructii`` (ma gandesc), avand pe teren un edificat P+1E, cu suprafata construita la sol de xy mp, suprafata desfasurata xy mp, din care se ofera spre inchiriere teren in suprafata de xy mp, parterul constructiei C1 +parte din etaj in suprafata de xy mp compus din ``hol intrare, 2 birouri, baie``...

Am avut un model pe undeva dar l-am pierdut....
Daca aveti relevee/schite le puteti atasa ca si anexa la contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala notariala la un act de vanzare cumparare cu uzufruct viager test_testare test_testare Buna ziua. Am cumparat un teren (y1 m.p)cu casa si anexe printr-un act de vanzare cumparare cu uzufruct de la parintii mei In planul imobilului este trecut ... (vezi toată discuția)
Lamuriri cu privire la un extras de carte funciara, intabulare drept de proprietate absent pentru unele corpuri de cladire luciantiseanu luciantiseanu Buna ziua! Continuand aventura mea in incercarea de a-mi cumpara o casa (am mai postat o intrebare pe acest subiect), impreuna cu banca am descoperit o noua ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren cu constructie TheoPopescu TheoPopescu Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un teren de 110 mp care are pe el o constructie cu suprafata la sol de 74 mp. Terenul nu are o ... (vezi toată discuția)