avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul proprietatii

Buna Ziua......
Anul trecut am cumparat o casa intr-o curte comuna...Vecinii mei au casa cumparata de la Icral care bineinteles din diferite motive au facut foarte multe greseli atunci cand le-au facut contractul de vanzare cumparare. O parte din aceste greseli am reusit sa le indreptam dar mai exista o problema cu o parte a bucatariei si desi in contractul meu scrie ca detin 40 de metri patrati la sol, ma pot folosi doar de....8,24metri. Vecinii mei sunt oameni foarte violenti si fara prea multe aspiratii ...drept pentru care am avut si muuulte probleme cu ei . As dori sa stiu exact ce inseamna 40 de metri la sol.....si daca am vreo sansa impotriva SC Icral. Va multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:14, 6 Iulie 2014
Trebuie vazuta hartia. In principiu probabil este vorba de amprenta cladirii, care nu este totuna cu suprafata utila, care da, este mult mai mica mai ales daca peretii sunt grosi, si sunt mute cladiri vechi care au ziduri chiar si de 1 metru, insa repet trebuie sa va citeasca hartia unul care intelege ce scrie in ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suport informativ shys shys Buna ziua! As avea nevoie de niste lamuriri cu privire la urmatoarele informatii: Construire 3 locuinte pe teren proprietate. POT: 24,54% CUT: 0,46 ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie in bloc: necesita acordul vecinilor? locatar11 locatar11 Buna seara, Locuiesc la bloc si impart un hol lung cu un vecin. El doreste sa isi mute usa la aproximativ 2 metri mai in lateral, dar tot pe peretele lui. ... (vezi toată discuția)
Plata tva la achizitia unei case - ma incadrez la 5% sau la 19%? blue_spirit blue_spirit Buna ziua, Sunt pe cale sa cumpar o casa (este jumatatea unui duplex). Acum la vanzarea finala au aparut discutii cu proprietarul legate de TVA. As vrea sa ... (vezi toată discuția)