avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate adda17

Activitate adda17

Răspuns la discuția indemnizatie al 2 copil
sigur nu au hj ca am intrebat si au avitat raspunsul. deci este bine sa accept acest post. va multumesc atre mult
Va deranjez din nou.: pe langa notificarea de desfiintarea a postului meu la 2 zile mi-a adt alta notificare prin care imi zice ca mi poate oferi un alt post si anume acela de confectionera ce sa fac sa l accept ? tinand cont ca oricum voi intra in concediu medical.
stiti cumva in cat timp se emite aceasta hotarare? cam cat dureaza de obicei?
Va rog sa mi mai spuneti unde pot verifica daca exista acea hotarare judecatoreasca de reorganizare si angajatorul maipoate face rost de ea dupa ce eu am dus instiintarea ca sunt gravida si cererea de incetarea a suspendarii contractului.
Decat daca are o hot jud de reorganizare nu?
Nu stiu daca este o hotarare judecatoareasca de declararae a reorganizarii, mie mi-a dat doar acea notificare in care zice ca postul meu este desfiintat datorita reorganizarii si desfiintarii inchiderii punctului de lucru. in cazul in care nu este o hot jud de reorganizarea , dar punctul de munca nu mai este ma poate da afara.
Buna ziua. Am niste nelamuriri si sunt destul de disperata in aflarea unui raspuns care sa ma ajute sa stiu ce am de facut si voi explica scurt si clar problema mea:
1-din data de 09.05.2011 pana la 28.02.2012 am lucrat cu contract de munca la o firma (adica 10 luni fara 9 zile)
2-din data de 01.03.2012 am intrat in concediu medical , destul de fortata de angajator . apoi in concediu prenatal.
3-pe 16.09.2012 am nascut.
4- am cerut suspendarea contracutului de munca odata cu terminarea celor 126 de zile de prenatal si anume pe data de 01.12.2012 si intrarea in concediu pt ingrijirea copilului de 2 ani
5-acum sunt din nou insarcinata si pe data de 17.08.2014 ar fi trebuit sa ma intorc la munca, iar la inceputul lui decembrie ar trebui sa nasc al 2 lea copil
6-azi de dimineata dupa ce am depus eu la angajator o cerere de incetarea a suspendarii cim am primit o notificare prin care spune ca postul meu este desfiintat datarita reorganizarii si inchiderii puntuluil de lucru unde mi am desfasurat eu activitatea.
7- am fost la somaj sa ma interesez sa vad ce am de afcut pt a lua indemnizatie pt ce de al 2 copil si mi au spus ca nu ma incadrez pt ca nu am 12 luni complete muncite inainte de a intra in medical si in cic, pt ca la somaj concediul medical nu se considera perioada asimilata.
ACUM VA ROG AJUTATI MA PT A GASI O SOLUTIE CUM SA PROCEDEZ PT A LUA INDEMNIZATIE SI PT AL 2 COPIL.
MULTUMESC ANTICIPAT

multumesc frumos
Nu tin neaparat sa i dau o lectie sau sa o sperii doar ca am nevoie de acele acte pana nu depasesc termenul de depundre. Cam cat dureaza asta la ITM?
Atat? Cred ca dureaza si asta destul de mult. Ma gandeam sa merg la ea cu un avocat sa stabilim niste condiotii de eliberarea a actelor ca m am saturat de milogeala si asteptari si prelungiri....