Buna seara! Vreau sa știu cum îmi dovedesc si cum se executa partajul in cazul in care eu realizez venituri ca angajata intr-o instituție ( venituri declarate) , dar separat mai realizez si alte mari venituri care nu sunt declarate....... cum le dovedesc pe cele nedeclarate?
Pana aici am înțeles......... abia acum a făcut o adresa către biroul de executare,cerând datoria. Bun, dar dacă nu vrea sa îmi înmâneze cheia apartamentului ce este de făcut?
Am participat la licitarea unui apartament, am câștigat , a fost întocmit procesul verbal. Foștii proprietari au datorii la asociația de proprietari a blocului. Vreau sa știu cine va achita aceasta datorie? Mai am de așteptat pana vor trece cele 30 de zile ,pentru a intra in posesia actului de adjudecare. Doamna de la asociația de locatari deține cheia apartamentului si mi-a spus ca nu mi-o va înmâna pana nu vor fi achitate datoriile. Ce este de făcut in cazul in care voi intra si in posesia actului de adjudecare si dansa nu vrea sa îmi înmâneze cheile?
Voi achiziționa un apartament prin credit ipotecare,acesta va fi dobândit înainte de căsătorie , plata ratelor urmând a se face si in timpul căsătoriei . Vreau sa știu ce drept va avea soțul la acest apartament?
Buna seara, mi-am incredintat autovehiculul personal lui x,acesta a produs un accident rutier, din care au rezultat avarii la ambele autovehicule.
Dauna materiala provocata autovehiculului meu, a fost suportata de x, insa dauna provocata celuilalt autovehicul avariat ,refuza sa o suporte,cu atat mai mult, insista ca dauna sa fie suportata in baza asigurarii mele RCA.
Nu mi se pare corecta aceasta varianta,ca eu sa suprt consecintele acestui accident in viitor,platind in plus la urmatoarele polite de asigurare pentru simplul fapt ca el vinovatul nu vrea sa suporte si cealalta dauna provocata.
Adevarat ca in orice accident rutier se plateste cu asigurarea autovehicolelor implicate, insa cum as putea sa refuz plata pe asigurarea autovehicului meu, avand in vedere ca eu am fost de buna credinta, facand chiar un favor lui x, iar acesta sa -mi solicite despagubirea partii vatamate, parte pe care x a prejudiciato.
Va rog sa ma ajutati, si sa imi sugerati o cale, prin care nu-mi va atrage alte litigii.
Va multumesc