avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament ( credit ) dobândit înainte de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament ( credit ) dobândit înainte de căsătorie

Voi achiziționa un apartament prin credit ipotecare,acesta va fi dobândit înainte de căsătorie , plata ratelor urmând a se face si in timpul căsătoriei . Vreau sa știu ce drept va avea soțul la acest apartament?
Cel mai recent răspuns: ContSters325492 , utilizator 21:30, 4 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Am înțeles, mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj apartament dobandit prin credit cu ipoteca pe alt bun individual oanacimb oanacimb Buna ziua, Incerc sa identific care ar fi cea mai buna solutie pentru a iesi din urmatoarea situatie. La trei luni dupa casatorie am cumparat un apartament, ... (vezi toată discuția)
Divort, cer ajutor ! ionutzz ionutzz buna ziua, sunt impreuna cu sotul meu de 17 ani si am luat acum 2 ani aproape niste bani din banca (de la 2 banci) si pe una am pus ipoteca pe casa.Acum sunt ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj caterine caterine Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)