Altceva s-ar putea intampla? Va multumesc!
Casa este batraneasca valoreaza foarte putin,suma nu ar acoperi aproape nimic.Mama e in varsta,nu are niciun venit nici ea.Altcineva nu ar cumpara nici casa in intregime,deoarece nu este cale de acces.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat,ce-as putea face in urmatoarea situatie : Am fost administrator la propria firma pana acum un an ce nu am mai avut activitate. Am ramas cu un imprumut bancar,un imprumut catre o persoana fizica, neavand niciun venit nu am mai reusit sa platesc aceste datorii,urmand sa fiu dat in judecata de ambele parti si sa fiu executat silit.Detin 3/8 din casa parinteasca unde locuiesc doar cu mama,cladirea nu are intrare,iesire nimic.Pentru a ajunge acasa trebuie sa trec prin proprietatea unei societati comerciale ce-si desfasoara activitatea acolo.In urma procesului cu persoana fizica mi s-a pus sechestru asigurator pe partea mea din casa, iar procesul cu banca mi-a pus sechestru pe bunuri si conturi (mentionez ca nu am niciun bun in posesie).La sfarsitul anului am mai avut un proces cu un fost sofer, care m-a acuzat ca nu l-am platit o perioada de cateva luni.Nimic adevarat dar greu de demonstrat.El fiind sofer pe comunitate,ii trimiteam o parte din salariu saptamanal pe cardul firmei,iar restul la negru,sotiei sale in mana ( nu m-am gandit la consecinte).Acum imi este greu sa demonstrez acest lucru,aproape imposibil,el a castigat procesul si mi-a venit o alta executare.Acum va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce se poate intampla in acest caz? Ar fi o portita de scapare? Nu am niciun venit,am si un copil de cateva luni.Va multumesc pentru rabdare si astept un sfat din partea dvs
Buna seara,
Va multumesc pt raspuns! Dansa a efectuat transferul de bani din contul fratelui meu cu ajutorul tokenului,nu avea drept de semnatura in banca,si nici nu era angajata firmei. Singura plata efectuata de ea in interesul firmei a fost pt leasingul unei masini. Este vorba de un srl,totul s-a intamplat in perioada octombrie-decembrie 2013. Fratele meu a incercat sa se inteleaga cu ea si sa-i returneze o parte din bani pentru a-si plati din datoriile catre finante si banca,iar aceasta a refuzat pe motiv ca nu o intereseaza,ca nu dispune de acesti bani,ba mai mult s-a simtit jignita cand a fost acuzata de furt. Pe extrasele de cont apare exact sumele transferate,in perioada cand fratele meu era in coma si internat in spital. Executarea silita este in urma neplatii creditului bancar,ne-am gandit la un moment dat sa cerem insolventa dar nu dispunem de niciun ban.
buna ziua,
va rog mult sa ma lamuriti cu o problema. in octombrie,fratele meu a suferit un accident si a stat 3 luni in spital,in tot acest timp si prietena lui a avut acces la contul firmei si i-a sustras o suma foarte mare de bani,ea a avut acces inainte de a se intampla accidentul. Domnisoara respectiva,l-a lasat pe fratele meu cu datorii si fara activitate la societate,el neavand bani sa se ocupe in continuare de afacere. din cauza problemelor de sanatate,si lipsa banilor,s-au acumulat mai multe datorii(finante,banca etc). acum i-a venit executare silita pe bunuri,si ne-am gandit ca domnisoara trebuie sa plateasca pentru pierderile provocate. am putea face o plangere penala pentru inselaciune sau furt? pe extrasele de cont,este dovada ca dansa isi transfera bani in contul privat. va rog mult sa imi dati un sfat in legatura cu aceasta problema. o zi buna si sper ca m-am facut inteleasa