avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat,ce-as putea face in urmatoarea situatie : Am fost administrator la propria firma pana acum un an ce nu am mai avut activitate. Am ramas cu un imprumut bancar,un imprumut catre o persoana fizica, neavand niciun venit nu am mai reusit sa platesc aceste datorii,urmand sa fiu dat in judecata de ambele parti si sa fiu executat silit.Detin 3/8 din casa parinteasca unde locuiesc doar cu mama,cladirea nu are intrare,iesire nimic.Pentru a ajunge acasa trebuie sa trec prin proprietatea unei societati comerciale ce-si desfasoara activitatea acolo.In urma procesului cu persoana fizica mi s-a pus sechestru asigurator pe partea mea din casa, iar procesul cu banca mi-a pus sechestru pe bunuri si conturi (mentionez ca nu am niciun bun in posesie).La sfarsitul anului am mai avut un proces cu un fost sofer, care m-a acuzat ca nu l-am platit o perioada de cateva luni.Nimic adevarat dar greu de demonstrat.El fiind sofer pe comunitate,ii trimiteam o parte din salariu saptamanal pe cardul firmei,iar restul la negru,sotiei sale in mana ( nu m-am gandit la consecinte).Acum imi este greu sa demonstrez acest lucru,aproape imposibil,el a castigat procesul si mi-a venit o alta executare.Acum va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce se poate intampla in acest caz? Ar fi o portita de scapare? Nu am niciun venit,am si un copil de cateva luni.Va multumesc pentru rabdare si astept un sfat din partea dvs
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:44, 7 Martie 2015
Cota dvs poate fi vanduta la licitatie, v-o poate cumpara mama.
Casa este batraneasca valoreaza foarte putin,suma nu ar acoperi aproape nimic.Mama e in varsta,nu are niciun venit nici ea.Altcineva nu ar cumpara nici casa in intregime,deoarece nu este cale de acces.
E posibil sa nu se vanda, insa nu se stie.
Altceva s-ar putea intampla? Va multumesc!
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita emy2001 emy2001 va rog frumos daca imi puteti da si mie un raspuns. am facut un imprumut de nevoi personale nu am mai putut sa-l achit,iar acum mi se pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Succesune romex romex As dori sa supun atentiei un subiect legat de un proces de succesiune in derulare: - in cazul in care cele doua parti angajate in proces de dezbatere ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitor sechestru oskark oskark Buna seara. Am si eu o intrebare la dvoastra. Cu ceva vreme in urma am imprumutat pe cineva cu bani (persoana fizica|) si contractul a expirat. Nu are de gand ... (vezi toată discuția)