avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters325695

Activitate ContSters325695

Răspuns la discuția Reabilitarea termica a blocurilor
Mentionez,Nu locuiesc la acea proprietate,detin doar acel imobil-ca proprietar.am domiciliul si locuiesc in alta zona/sector.Sint cu siguranta si multe alte probleme,de ex.Reabilitarea Blocului/anume NU A FOST INTRODUS IMOBILUL , am la toate raspuns in scris/Asociatie/Primarie,,am notificari/cereri,etc in scris/raspunsul asociatiei.

Presedintele Asociatiei de locatari?Habar nu am!Nu Intelegeti,ca nu locuiesc la acea adresa?Ce Fel de raspuns,imi Acordati la Intrebare cu "intrebare"?!Ms
Răspuns la discuția Reabilitarea termica a blocurilor
Mari Probleme Cu reabilitarea sector 2!!!
Consider probleme/Prb la acest Bloc,,,
Am o garsoniera la ultimul etaj,blocul a fost reabilitat.Nu sa luat in considerare Imobilul Meu!Nu au realizat niciun fel de "zise"Termopane,,,"Nici la balcon,nici la interior.Blocul are o vedere buna,stradala;Am sris notificari asociatiei,Primariei,tot ei in drept ,,,Frumos Bloc sector 2,pacat ca domnul primar Nu a avut in vedere si ultimul etaj.Arata ca NUCA IN PERETE.Cine credeti ca au efectuat reabilitarea? Am raspuns de la Admin/Presedinte Bloc,,firma electra care a subcontractat Lucrarea Penitenciarului Jilava.Am raspuns si de la primaria sector2,,,DE NECREZUT raspunsul lor,,,As dori o lamurire Ferma,Merg in instanta?
Buna ziua,Rog,de urgenta un raspuns Ferm,Legea?!
-Detin O garsoniera,nu locuiesc in acel imobil,am cumparat imobilul prin contract V-C Notarial.Am instiintat Asociatia de Locatari prin Cerere de 0 persoane.Tot bine/sa zicem,,, 2 ani,am platit intretinerea conform listei afisate de catre asociatie.Mentionez faptul,ca fac vizite de 4-5 ori pe luna MAXIM la garsoniera Doar pentru a verifica daca tot este in ordine,ca de furat?Presuri noi cumparate si Nu le am mai gasit,cu tooot cu Supraveghere Video a lor pusa,NU AM FOST INTREBATA,dar nu aceasta este problema.Prb consta in urmatoarele:
1.pentru luna mai am transmis fisa de consum cu apa de 2 mc rece si 4mc calda.
2.i am instiintat printro Contestatie
3.Raspunsul primit consta: odata ce sa transmis consum de apa in imobil reese ca sa locuit.
4.NU AM LOCUIT!Vecinii pot Dovedi acest fapt!Mai sigur,au Camerele de Supraveghere.Asociatia Poate Verifica.
5.Au pus una persoana la Intretinere.Am de plata 95 lei. Am cerut fisa locatarului,ce credeti?1mcub apa calda cost=11.70 lei?
6.In contestatie,am subliniat faptul,"sa plateasca cel incompetent",raspunsul lor;Sa ma comport Civilizat,sa incetez cu insultele,,,
E de NECREZUT ce se intampla la acest bloc/scara.
mai sint si alte prb,am tot in scris,,,am dovezi!!!
Rog,un profesionist,ajutati ma cu un raspuns.
Am domiciulul/locuiesc la o alta adresa.Dovada?SA VERIFICE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE ALE SCARII.
Va multumesc,anticipat.