avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate Linda10

Activitate Linda10

Va rog mult sa-mi raspundeti daca cel ce a facut un testament la notar mai poate vinde imobilele dupa aceea. Nu ar trebui revocat testamentul pentru a putea vinde? Mai este valabil testamentul daca testatorul a incheiat si testamentul si contractul de vinzare cumparare la acelasi notar si este decedat de 3 ani iar succesiunea nu s-a dezbatut in termenul de obtiune succesorala? Va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns, originalul promisiunii l-am dat celuilalt mostenitor mie mi-a ramas doar exemplarul cu indigo care este singura dovada pe care o am ca am acceptat succesiunea in termen.
Va rog sa-mi spuneti daca mai exista o sansa de a obtine o mostenire dupa 28 de ani daca nu s-a dezbatut succcesiunea si de curind a aparut testamentul olograf? Cit timp este valabil acest testament? Nu se prescrie? Mai se pate face ceva in instanta?
Intrucit mai exista doar un mostenitor in virsta (in prezent decedat) care vroia sa ramina in casa, inca in termenul de obtiune succesorala i-am facut o promisiune de mina semnata doar de mine in care m-am obligat ca nu voi instraina partea mea din mostenire cit va trai el. Am facut aceasta promisiune in doua exemplare cu indigo dupa cum a vrut el ca sa fie linistit iar exemplarul cu indigo l-am pastrat eu.
Pot folosi aceasta promisiune in instanta ca act de acceptare a succesiunii daca este scris si semnat doar de mine fara martori? Va multumesc cu respect.

M-ar interesa sa aflu urmatoarele:
1.- Mai exista o cale de atac impotriva hotaririi de revizuire a recursului? Am piardut procesul de fond, de recurs si revizuirea recursului.
As mai putea solicita si revizuirea hotaririi de fond? Ce s-ar mai putea face?
2. - S-au depus in instanta doua cereri identice iar prima cerere s-a anulat pentru netimbrare. Ce se va petrece cu a doua cerere daca se mai poate vedea pe portalul judecatoriei dar din ianuarie inca nu s-a stabilit un termen de judecata. Se va mai judeca a doua cerere? Cum sa procedez sa ca se judece a doua cerere? Va multumesc cu respect