avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire ; cereri identice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire ; cereri identice

M-ar interesa sa aflu urmatoarele:
1.- Mai exista o cale de atac impotriva hotaririi de revizuire a recursului? Am piardut procesul de fond, de recurs si revizuirea recursului.
As mai putea solicita si revizuirea hotaririi de fond? Ce s-ar mai putea face?
2. - S-au depus in instanta doua cereri identice iar prima cerere s-a anulat pentru netimbrare. Ce se va petrece cu a doua cerere daca se mai poate vedea pe portalul judecatoriei dar din ianuarie inca nu s-a stabilit un termen de judecata. Se va mai judeca a doua cerere? Cum sa procedez sa ca se judece a doua cerere? Va multumesc cu respect
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 17:07, 13 Iulie 2014
1. Hotărârea pronunțată în revizuire nu mai este supusă niciunei căi de atac.

2. Cea de-a doua cerere va fi judecată. Anularea primei cereri nu influențează acest aspect. Nu am înțeles ce ați vrut să spuneți sau să întrebați în această frază:
Ce se va petrece cu a doua cerere daca se mai poate vedea pe portalul judecatoriei dar din ianuarie inca nu s-a stabilit un termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs-revizuire ionut c ionut c Buna Ziua! As dori sa aflu daca mai exista si alta cale de atac dupa judecarea revizuirii ! La momentul actual,detin o hotarare definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)
Cai extraordinare de atac impotriva unei hotarari pronuntate in recurs sorania sorania o alta intrebare am pentru ca astazi am avut un recurs facut de parat , la tribunal mi- a admis actiunea avind ca obiect pretentii (asa este scris in sentinta) ... (vezi toată discuția)
Calea de atac la recurs Alabastru2015 Alabastru2015 Buna ziua! Daca s-a respins actiunea de recurs in contencios la Curtea de Apel, mai exista vreo cale de atac? (vezi toată discuția)