avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate folosinta

Activitate folosinta

Răspuns la discuția REPREZENTARE AVOCAT
Da multumesc dar nu cred ca ati fost atent la intrebare :am intrebat daca LA PRIMA infatisare UNUL DINTRE PIRITI (numai unul fiind przent ) invoca lipsa de aparare ce se intimpla ? DECI NUMAI UNUL , ceilalti doi fiind lipsa . Ce face instanta ? Amina ? Daca ceilalti doi nu invoca nimic nefiind prezenti ce se intimpla ? Eu ca si reclamant de exemplu pot cere ca procesul sa continue ? Ceilalti poate nu vor avocat .
Fiecare dintre piriti POT CERE UN AVOCAT SEPARAT ?
Am chemat in judecata trei persoane in acelasi dosar civil . Am aflat ca la prima infatisare se va prezenta unul dintre ei si va cere aminare pentru lipsa de aparare . Intrebarea este : piritii fiind trei , iar in fata instantei se va prezenta numai unul , ceilalti nefiind de fata nu vor putea invoca nimic . In aceasta situatie ce am de facut ? Poate ca ceilalti nu vor sa fie reprezentati din diferite motive , nu au bani de avocat etc . Cum sa procedez ?
multumesc
Ce implicatii sunt daca piritul nu se prezinta la interogatoriu ? Incidentul poate fi folosit in favoarea reclamantului ??Daca da , in ce fel ?
Răspuns la discuția Evaluarea dreptului de folosinta
Are importanta felul in care am dobindit cotele - cumparare sau mostenire ? Eu am cumparat .
Răspuns la discuția Evaluarea dreptului de folosinta
cote parte eu 2/3 ei 1/3 . au recunoscut in interogatoriu faptul ca nu ne au dat voie din cauza unor presupuse neintelegeri fara a putea arata care sunt acele atotodata am 3 martori vecini (gard in gard ) care au depus marturie si care vor depune mai departe . am reclamatii la politie , constatari , procese verbale , amenzi data catre ei .

Eu am cumparat 2/3 ei au mostenit 1/3
Răspuns la discuția Evaluarea dreptului de folosinta
Aici este vorba de o proprietate privata . Casa de locuit 2/3 si teren intravilan 4000 mp - cota mea stabilita de expert la expertija judiciara la iesirea din indiviziune .
Răspuns la discuția Evaluarea dreptului de folosinta
da multam . exact asa am sa si fac asa m-am gindit si eu . multumesc
Coproprietarii au folosit abuziv ( fapt dovedit) cuta mea de teren ijntravilan - 4000mp- .Doresc sa cer despagubiri . Credeti ca valoarea de 0,009 lei / mp / zi este exagerata ? Pe trei ani...Iar la casa 40 mp (partea mea cu aproximatie ) - 15 lei / zi ? Casa nu are incalzire centrala si nici canalizare . Asta pina la a evalua expertul va trebui sa platsc taxa de timbru
am inteles multam . NU exista acord...daca exista nu mai eram prin tribunale ...