avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... REPREZENTARE AVOCAT
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

REPREZENTARE AVOCAT

Am chemat in judecata trei persoane in acelasi dosar civil . Am aflat ca la prima infatisare se va prezenta unul dintre ei si va cere aminare pentru lipsa de aparare . Intrebarea este : piritii fiind trei , iar in fata instantei se va prezenta numai unul , ceilalti nefiind de fata nu vor putea invoca nimic . In aceasta situatie ce am de facut ? Poate ca ceilalti nu vor sa fie reprezentati din diferite motive , nu au bani de avocat etc . Cum sa procedez ?
Cel mai recent răspuns: folosinta , utilizator 16:45, 18 Iulie 2014
Buna ziua,
Chiar daca nu se prezinta si nu sunt reprezentati dosarul continua.
Daca veti dori ca printre probele administrate sa existe si interogatoriul partilor adverse atunci se vor prezenta fiind citati expres in acest sens.
Va sfatuiesc sa consultati si dumneavoastra un avocat care sa va ajute sa va formulati apararile si sa va reprezinte, eventual, in instanta.
Da multumesc dar nu cred ca ati fost atent la intrebare :am intrebat daca LA PRIMA infatisare UNUL DINTRE PIRITI (numai unul fiind przent ) invoca lipsa de aparare ce se intimpla ? DECI NUMAI UNUL , ceilalti doi fiind lipsa . Ce face instanta ? Amina ? Daca ceilalti doi nu invoca nimic nefiind prezenti ce se intimpla ? Eu ca si reclamant de exemplu pot cere ca procesul sa continue ? Ceilalti poate nu vor avocat .
Fiecare dintre piriti POT CERE UN AVOCAT SEPARAT ?
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2014
folosinta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invocare lipsa aparare in proces civil ilenuta1963 ilenuta1963 Am chemat in instanta trei coproprietari pentru daune lipsa folosinta . Daca unul dintre ei invoca lipsa de aparare este valabil si pentru ceilalti doi ? ... (vezi toată discuția)
Divort barbalata dana barbalata dana Daca la prima infatisare reclamantul nu sa prezentat nu are avocat su instanta da se amina cauza cu piritul si autortatea tutelara.Ce inseamna si ce se poate ... (vezi toată discuția)
Reprezentare parati de catre avocat rechi1958 rechi1958 Daca intr-o speta sunt citai ca piriti tri indivizi , doi angajeaza un avocat , al treilea nu este agreat de catre ceilalti doi , ce se intimpla ? Se judeca la ... (vezi toată discuția)