avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Daca la prima infatisare reclamantul nu sa prezentat nu are avocat su instanta da se amina cauza cu piritul si autortatea tutelara.Ce inseamna si ce se poate intimpla dar precizez sa prazentat doar piritul. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Avocat Elena Iordan , Avocat 10:13, 19 Februarie 2018
Daca reclamantul a fost cel care a introdus cererea de chemare in judecata si, la primul termen de judecata, nu s-a prezentat, instanta de judecata poate respinge cererea ca fiind nesustinuta!
Daca reclamantul a lipsit justificat, adica a depus la dosar documente care atestea motivele de imposibilitatea de prezentare, instanta acorda un termen. La termenul urmator poate proceda la administrarea de probe, la judecarea procesului .

Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre divort deni denisa deni denisa Buna ziua la prima infatisare reclamantul nu sa prezentat.Instanta a dat aminare ptr ca nu a semnat cauza cu piritul si autoritatea tutelara.Acum reclamantul ... (vezi toată discuția)
Reprezentare avocat folosinta folosinta Am chemat in judecata trei persoane in acelasi dosar civil . Am aflat ca la prima infatisare se va prezenta unul dintre ei si va cere aminare pentru lipsa de ... (vezi toată discuția)
Doua dosare pe rol de divort si custodie a copilului minor aurelia-rely aurelia-rely Buna ziua,am doua dosare pe rol in care eu am introdus prima data divortul ca si reclamant iar el pirit dupa care la 2 saptamani a introdus si el acceasi tema ... (vezi toată discuția)