avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... doua dosare pe rol de divort si custodie a copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

doua dosare pe rol de divort si custodie a copilului minor

Buna ziua,am doua dosare pe rol in care eu am introdus prima data divortul ca si reclamant iar el pirit dupa care la 2 saptamani a introdus si el acceasi tema in dosar .primul dosar al meu a avut termen pe 16 noiembrie in care el nu s-a prezentat depunind cerere de aminare pina la gasirea unui avocat ,iar al 2 lea dosar are termen pe 24 noiembrie.spuneti-mi trebuie sa ma prezint si cine trebuie sa faca conexiunea dosarelor sau se pot judeca 2 dosare cu aceeasi tema .primul s-a aminat pina pe 7 dec.va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:54, 17 Noiembrie 2010
Partile pot solicita conexarea si instanta poate sa se pronunte din oficiu. Dvs nu sunteti obligat sa va prezentati la procesul intentat de parat, doar la cel al dvs., sa nu se respinga ca nesustinut.
Prezentatti-va in data de 24.11.2010 la dosarul de divort in care sunteti chemata in calitatea de parata, depuneti certificat de grefa din primul dosari si solicitati conexare acelui dosar la dosarul dvs., regula fiind ca cel de-al doilea dosar se conexeaza primului introdus pe rolul instantei.
Astfel, prin conexare fiecare dintre dvs. va avea dubla calitate ,atat de reclamanat cat si de parat.
Angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat grefa aurelia-rely aurelia-rely am introdus divort si custodie dupa minor dupa care a introdus si sotul dupa 2 sapt eu fiind reclamant in primul deja aminat pt prima oara cel introdus de el ... (vezi toată discuția)
Despre divort deni denisa deni denisa Buna ziua la prima infatisare reclamantul nu sa prezentat.Instanta a dat aminare ptr ca nu a semnat cauza cu piritul si autoritatea tutelara.Acum reclamantul ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea reclamantului la divort cristina80 cristina80 care sunt consecintele neprezentarii reclamantului si nici imputernicitul acestuia (avocat) la prima infatisare a divortului intentat . amanare sau anulare ? (vezi toată discuția)