avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... certificat grefa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

certificat grefa

am introdus divort si custodie dupa minor dupa care a introdus si sotul dupa 2 sapt eu fiind reclamant in primul deja aminat pt prima oara cel introdus de el are termen pe 24 .ce trebuie sa fac pt a depune certificat grefa ca cele doua dosare sa se conexeze.?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:52, 17 Noiembrie 2010
faceti o cereres scrisa la instanta unde sunt inregistrate cauzele si solicitati elibererea unui certificat de grefa. la termenul din 24 depuneti o cerere scrisa prin care solicitati conexarea celor dosare.
Obtineti certificatul de grefa de la dosarul dvs. printr-o cerere de mana si o taxa de timbru de un leu de la arhiva judecatoriei, apoi la primul termen de pe 24 faceti dovada ca mai exista un dosar cu acelasi obiect si solicitati conexarea dosarelor.
Cerere adresata presedintelui judecatoriei respective pentru eliberarea unui certificat de grefa din care sa rezulte ca pe rolul instantei aveti dosarul cu nr. x , avand ca obiect- divort , reclamanta dvs. , parat y si termenul fixat de instanta.
La cerere anexati o chitanta de plata a taxei de timbru de 1.00 lei ( un leu) si timbru jud. de 0,15 lei.
Pe 24 11. 2010 depuneti certificatul si solicitati termen in vederea conexarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se obtine un certificat de grefa? ionpavelarh ionpavelarh Cum se poate obtine un certificat de grefa , si care este baza legala pentru a obtine acest certificat de grefa (vezi toată discuția)
Certificat de grefa marina_s marina_s Va rog sa ma ajutati.Am nevoie de un certificat de grefa de la judecatoria sect 2.Cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)
Doua dosare pe rol de divort si custodie a copilului minor aurelia-rely aurelia-rely Buna ziua,am doua dosare pe rol in care eu am introdus prima data divortul ca si reclamant iar el pirit dupa care la 2 saptamani a introdus si el acceasi tema ... (vezi toată discuția)