avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... INVOCARE LIPSA APARARE IN PROCES CIVIL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

INVOCARE LIPSA APARARE IN PROCES CIVIL

Am chemat in instanta trei coproprietari pentru daune lipsa folosinta . Daca unul dintre ei invoca lipsa de aparare este valabil si pentru ceilalti doi ? Intreb asta deoarece acestia sunt certati intre ei , si nu cred ca ar dori sa aibe acelasi aparator . Un ul nu se va prezenta sigur la proces . Mi-a transmis asta . Cum vedeti situatia ?
Cel mai recent răspuns: ilenuta1963 , utilizator 06:56, 18 Septembrie 2014
Buna seara. Daca sunteți la primul termen, se poate cere aminarea cauzei ptr lipsa de apărare. Instanța va pune in vedere si celorlalte părți ca este singurul termen acordat in acest sens.
deci fiecare dintre piriti ar trebui aparat de catre un avocat in cazul in care nu se inteleg intre ei ? daca este aparat numai unul , ceilalti cum apar in fata judecatorului in acelasi dosar ? sigur asa va fi .primul termen ste pe 01 oct .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare avocat folosinta folosinta Am chemat in judecata trei persoane in acelasi dosar civil . Am aflat ca la prima infatisare se va prezenta unul dintre ei si va cere aminare pentru lipsa de ... (vezi toată discuția)
Datorie recunoscuta de parat rona1958 rona1958 Am chemat in judecata pentru drept de folosinta abuziv casa si teren . La un moment dat am gasit la dosar o precizare depusa de piriti , prin care acestia ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea silviu35 silviu35 CARE este legea prin noul COD CIVIL care paratul nu se prezinta in instanta si se amina procesul si care este procedura ca sa nu se amine procesul. (vezi toată discuția)