Am chemat in instanta trei coproprietari pentru daune lipsa folosinta . Daca unul dintre ei invoca lipsa de aparare este valabil si pentru ceilalti doi ? Intreb asta deoarece acestia sunt certati intre ei , si nu cred ca ar dori sa aibe acelasi aparator . Un ul nu se va prezenta sigur la proces . Mi-a transmis asta . Cum vedeti situatia ?
Buna seara. Daca sunteți la primul termen, se poate cere aminarea cauzei ptr lipsa de apărare. Instanța va pune in vedere si celorlalte părți ca este singurul termen acordat in acest sens.
deci fiecare dintre piriti ar trebui aparat de catre un avocat in cazul in care nu se inteleg intre ei ? daca este aparat numai unul , ceilalti cum apar in fata judecatorului in acelasi dosar ? sigur asa va fi .primul termen ste pe 01 oct .
Reprezentare avocat
folosinta
Am chemat in judecata trei persoane in acelasi dosar civil . Am aflat ca la prima infatisare se va prezenta unul dintre ei si va cere aminare pentru lipsa de ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea
silviu35
CARE este legea prin noul COD CIVIL care paratul nu se prezinta in instanta si se amina procesul si care este procedura ca sa nu se amine procesul. (vezi toată discuția)