avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Activitate Ovi_diu

Activitate Ovi_diu

Suma nu este foarte mare dar din câte știu eu casa de pensii sectoriala MAI are sediu doar la București, iar eu sunt din Arad...

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Mergeti la sediul lor si achitati suma la casierie sau daca suma este prea mare, faceti o intelegere cu ei pentru plata esalonata.

Am primit de la MAI o decizie privind recuperarea sumelor încasate necuvenit cu titlul de pensie(de urmaș) militara de stat. Dar în înștiințare nu se menționează modul de recuperare. Cum plătesc acea suma datorata?!
Si facultatile private corespund acestei " forme de invatamant organizata potrivit legii " ?
Si de exeplu daca eu renunt la facultatea pe care o urmez in prezent si ma inscriu la o alta,mai pot beneficia de pensie ?
Buna ziua!
Sunt student in anul 2, am 21 de ani si sunt beneficiarul unei pensii de urmas (DE LA M.A.I.), dupa tata. Si as fi vrut sa ma angajez, ocazie cu care am incercat sa ma documentez daca se poate sa nu pierd pensia o data cu angajarea. Am citit Legea 263/2010 si de acolo mie imi reiese ca se poate dar sunand la casa de pensii au spus ca ei nu stiu pentru ca nu la ei trebuie sa intreb ci la M.A.I. am sunat si acolo iar de aici nu am primit nici un raspuns.
Am citit pe aici pe internet dar raspunsurile sunt diverse.
Ma puteti ajuta !?!