avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recuperarea sumelor încasate necuvenit
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recuperarea sumelor încasate necuvenit

Am primit de la MAI o decizie privind recuperarea sumelor încasate necuvenit cu titlul de pensie(de urmaș) militara de stat. Dar în înștiințare nu se menționează modul de recuperare. Cum plătesc acea suma datorata?!
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2018
Ovi_diu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ovi_diu , utilizator 14:14, 30 Octombrie 2018
Mergeti la sediul lor si achitati suma la casierie sau daca suma este prea mare, faceti o intelegere cu ei pentru plata esalonata.
Suma nu este foarte mare dar din câte știu eu casa de pensii sectoriala MAI are sediu doar la București, iar eu sunt din Arad...

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Mergeti la sediul lor si achitati suma la casierie sau daca suma este prea mare, faceti o intelegere cu ei pentru plata esalonata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie bechesancacristina bechesancacristina amnistia fiscala pentru pensionari nu se aplica si pentru pensia de urmas? (vezi toată discuția)
Poprire pensie urmas Adrian1993 Adrian1993 Buna dimineata! Mama mea se confrunta in momentul de fata cu o situatie putin mai ciudata sa spunem. Situatia este urmatoarea. In urma unui accident rutier ... (vezi toată discuția)
Suspendare pensie de urmas si plata retoactiv Vlad_Macea Vlad_Macea Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz si va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca efectiv nu stiu cum sa procedez. Am 24 de ani neimpliniti si ... (vezi toată discuția)