avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate Marius1245

Activitate Marius1245

Vă rog să mă lămuriti si pe mine într-o problema legata de Ordinul 3235/93 din 4 Februarie 2021.
În acest ordin se prevede că masca e obligatorie în școală.
Dar e de știut că există și persoane care au afectiuni ce nu le permit purtarea mastii si acestia sunt protejati de lege (sunt exceptați de la purtarea măstii cei care suferă de boli care afectează capacitatea de oxigenare).

În ordinul mai sus amintit, se dă posibilitatea profesorilor care au afectiuni si care vor, să predea online.

Dar în cazul în care profesorul respectiv nu doreste să aleagă această variantă a predării online si nici nu poate purta masca, i se poate impune de către conducerea unității să predea online?
Evident că profesorul în cauză păstrează toate regulile de igienă și distantarea(practici pe care le avea de la debutul bolii).

Ei nu sunt dispusi sa dea nimic, nici macar un produs similar. Asta e problema. Vor sa fie paguba mea, pentru ca sunt ei in faliment... Daca expira garantia, se tine cont de tragerea de timp a lor intentionata, in cazul in care fac reclamatie?
Va multumesc pentru raspuns!
Am discutat astazi din nou cu cei de la firma si nu vor sa inlocuiasca produsul, spunandu-mi ca sunt in faliment si ca trebuie sa fiu intelegator. Problema e ca pe 10 august garantia produsului expira si cred ca ei trag de timp intentionat. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in conditile acestea.
Am avut un produs electrocasnic care s-a defectat in timpul garantiei, l-am dus la unitatea service din Bucuresti. Aceasta a constat defectul si a facut o fisa de inlocuire produs cu care s ail trimit la reprentanta din SIBIU pentru a-mi da altul in loc. AM vorbit la telefon cu cei din SIBIU si mi-au spus ca trebuie sa platesc transportul ca nu stie din ce vina s-a ars, iar directorul firmei, vazand ca iau atitudine si doresc sa-mi primeasca produsul mi-a spus ca imi da raspunsul intr-o saptamana daca imi primeste produsul sau nu. Am discutat la unitatea service si mi-au spus ca nu au dreptul acesta si ma interesez la dvs ce baza legala sa le invoc pentru a-mi apara drepturile. In momentul acesta nu mai doresc sa vorbeasca la telefon.