avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Vă rog să mă lămuriti si pe mine într-o problema ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Vă rog să mă lămuriti si pe mine într-o problema legata ...

Vă rog să mă lămuriti si pe mine într-o problema legata de Ordinul 3235/93 din 4 Februarie 2021.
În acest ordin se prevede că masca e obligatorie în școală.
Dar e de știut că există și persoane care au afectiuni ce nu le permit purtarea mastii si acestia sunt protejati de lege (sunt exceptați de la purtarea măstii cei care suferă de boli care afectează capacitatea de oxigenare).

În ordinul mai sus amintit, se dă posibilitatea profesorilor care au afectiuni si care vor, să predea online.

Dar în cazul în care profesorul respectiv nu doreste să aleagă această variantă a predării online si nici nu poate purta masca, i se poate impune de către conducerea unității să predea online?
Evident că profesorul în cauză păstrează toate regulile de igienă și distantarea(practici pe care le avea de la debutul bolii).

Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:01, 10 Februarie 2021
Ce ati vrea de fapt?
V-ati vaccinat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, ma poate obliga gradinita(entitate privata) sa duc ... Danielacatrina Danielacatrina Buna seara, Ma poate obliga gradinita(entitate privata) sa duc copilul doar cu masca? Precizez ca are sub 5 ani. Multumesc. (vezi toată discuția)
Conform legii , cine este in masura a elibera adeverinta pt a ... simonna38 simonna38 Conform legii , cine este in masura a elibera adeverinta pt a nu purta masca ? conform ord. comun M.S. si M.A.I. 874/81/22,05,2020 unde la pct. 2 Ia ... (vezi toată discuția)
Exceptii de la purtarea mastii in spatii inchise alina_25 alina_25 Daca am adeverinta medicala care dovedeste ca sufar de o afectiune medicala care nu imi permite folosirea mastii in spatii inchise pot intra in acele ... (vezi toată discuția)