avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate bejatmarian

Activitate bejatmarian

Lucrez la o societate pe actiuni cu peste 21 de angajati care are domeniul de activitate :Sisteme electrice de medie si joasa tensiune; sisteme de iluminat.Structuri si confectii metalice.Vopsitorie cu pulberi in camp electrostatic.Sisteme de automatizare
Nu am semnat in sapte ani niciodata un cotract colectiv de munca la nivel de ramura daca nu am semnat acest contract patronul este obligat sa respecte contractul colectiv de munca la nivel national??
Răspuns la discuția Contract de munca
Cei de la ITM mi au spus k pot intarzia cu plata salariului pana la 45 de zile.este adevarat si ce lege este asta?
M-am angajat din somaj recent la o firma si dupa o luna patronul nu respecta contractul individual de munca pe care l-am semnat. Acesta nu respecta data la care se plateste salariu. Ce ar trebui sa fac?
Răspuns la discuția Somaj
Ce avantaje am daca sunt angajat din somaj?
Discuție Somaj
Daca ma angajez din somaj pe perioada nedeterminanta si dupa 3 luni patronul nu mai are de lucru poate sa ma dea iar in somaj?
Nu se stie care sunt parcele lui si care sunt a lu mama.Pe titlul de propietate scrie doar locul si suprafata nu ca o anumita parcela apartine lui
Buna ziua..Mama a primit mostenire de la parinti ei cateva bucati de pamant ,este trecuta pe titlul de propietata alaturi de fratele ei.dar fratele ei a vandut din bucatile de pamant fara acordul ei.E legal ce a facut si ce ar putea face?