avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate MarianaBuicaru

Activitate MarianaBuicaru

Răspuns la discuția Pensie alimentara
Va multumesc pentru atentie.
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Am depus deja plangere pentru abandon de familie, insa el a declarat ca, nu cu rea credinta, nu a platit. Are sa imi dea din urma foarte multi bani, daca l-as da din nou in judecata as castiga?
Buna tuturor, sunt divortata si am doi copii cu fostul sot. L.am dat in judecata pentru pensia alimentara iar el nu mi.a platit decat de 3 ori, suma fiind de 1000 ron. Nu lucreaza si nici nu cauta copii. Am inteles ca sunt noi legi legate de pensia alimentara si vreau sa stiu daca il dau din nou in judecata ce se va intampla: imi va plati sau nu?
Răspuns la discuția Proces minor
Eu sunt de acord ca copilul sa ramana la bunica, fiind constienta ca la aceasta sunt conditii mult mai bune, iar in situatia mea actuala nu imi permit sa intretin minora. Pe cale ameabila el nu este de acord ca fetita sa ramana o zi sau doua si la mine, apoi sa se intoarca acasa la bunica. Eu nu vreau proces de incredintare (el vrea), fiind de acord de la inceput ca minora sa ramana la bunica, doresc doar ca o zi sau doua sa ramana si la mine, insa el nu vrea pentru ca se teme ca nu i-o mai dau inapoi. Ce ma sfatuiti?
Discuție Proces minor
Daca el renunta la procesul pentru incredintare si imi cere mie sa fiu de acord cu stabilirea domiciliului minorei la bunica ce drepturi as avea eu si daca accept ce consecinte vor fi?
Daca nu ma prezint la procesul pentru incredintarea minorului, fiindca nu imi permit un avocat, ce se va intampla? Voi cadea din drepturi?
Răspuns la discuția Incredintare minor
Multumesc tuturor pentru raspunsurile dumneavosatra.
Răspuns la discuția Incredintare minor
Va multumesc pentru raspunsuri, dar in proces am nevoie de avocat?
Stiu ca aveti dreptate ca iar fi mai bine la bunica dar eu nu pot renunta si sa ma angajez nu pot pt ca nu am cu cine lasa copiii dar ma descurc sa le ofer ce au nevoie iar in cazul lui nici el nu lucreaza si la fetita merge de doua ori pe zi iar pe mine nu ma lasa deloc sa o vad.
Buna tuturor, am stat in concubinaj un an si jumatate din care a rezultat o fetita.
Eu mai am 4 copiii. In ultimul timp nu ne mai intelegeam si fara sa imi spuna nimic m-a scos afara cu cei patru copiii. Fetita fiind la mama lui si stiind ca nu am unde sa ma duc nu m-a mai primit nici inapoi, mi-am cautat chirie iar acum stau cu copiii in gazda. Nu imi da dreptul sa imi vad fata, stiind ca avem aceleasi drepturi egale. As vrea sa stiu daca prin proces voi castiga incredintarea fetitei mele, care are un an si sase luni. Nu am nici un venit, doar alocatia si ajutorul social. Nici el nu lucreaza si fetita e la mama lui.