avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare minor

Daca nu ma prezint la procesul pentru incredintarea minorului, fiindca nu imi permit un avocat, ce se va intampla? Voi cadea din drepturi?
Cel mai recent răspuns: luissiana , utilizator 10:05, 21 Iulie 2014
nu sunteti obligata sa aveti un avocat, puteti sa va prezentati si sa va sustineti cauza asa cum puteti, cu cuvintele Dvs. Mai puteti si sa solicitati un avocat din oficiu daca nu va permiteti unul ales. Nu veti decadea din drepturi dar nici sa nu va asteptati ca instanta sa va acorde mai mult interes decat acordati Dvs propriului copil,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie unica a unui minor 12552225 12552225 Bună ziua . Ce probe trebuie să fie prezentate într-un proces pentru a primi custodie unica a unui minor sub 7ani , pentru a dovedi că acesta este în ... (vezi toată discuția)
Am un copil in urma unei relatii de concubinaj-il pot decade din drepturi alinachec alinachec Buna ziua.am un baietel de 3 ani si 1 luna in urma unei relatii de concubinaj cu un barbat.De 3 luni ne-am despartit in urma certurilor repetate. este alcoolic ... (vezi toată discuția)
acuzat de rapirea propriei mele fiice catacata2011 catacata2011 am o fetita dintr-o relatie de concubinaj,,acum nu mai sunt impreuna cu mama ei,,,dupa ce mama ei a tinuto 2 luni la ea ,am luat si eu fetita la mine dar mi sa ... (vezi toată discuția)