avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Activitate alinrosca

Activitate alinrosca

Buna ziua!
Detin un PFA deschis la ANAF pe profesii liberale. Doresc sa ma angajez contractual la o o institutie publica(primarie). Intrebarea mea este daca pot sa mai inchei contracte cu respectiva institutie pentru servicii prestate de PFA?

Multumesc
Buna ziua! As vrea sa stiu de ce drepturi banesti putem beneficia la nasterea primului copil in afara de indemnizatia de crestere a copilului (600lei) si de alocatia de stat (200 lei).

Va multumesc!
Buna ziua. Am obtinut o autorizatie de construire casa cu toate avizele inclusiv de la compania de telecomunicatii. Problema este ca linia respectiva trece pe terenul meu si este un impediment in construitea acoperisului. Am facut nenumarate cereri catre compania de telecomunicatii pe care doar linia lor este pe acesti stalpi. Au venit o data pe teren si au zis ca se rezolva dar nu s-a mai facut nimic. Am insistat in rezolvarea problemei si acum ei imi spun ca stalpii nu sunt ai lor. Am intrebat la primarie si la compania de electricitate si au zis ca ei nu detin linii pe acei stalpi(de lemn).
Acum din cauza asta nu pot continua construirea casei.
Le-am spus ca o sa le tai sarmele daca nu vin sa le mute si am fost atentionat : "o sa vedeti d-voastra ce patiti daca faceti acest lucru"!
Ce mai pot face in acest sens? Ce pot pati daca le tai cablurile?
Va multumesc!