Buna ziua. Am obtinut o autorizatie de construire casa cu toate avizele inclusiv de la compania de telecomunicatii. Problema este ca linia respectiva trece pe terenul meu si este un impediment in construitea acoperisului. Am facut nenumarate cereri catre compania de telecomunicatii pe care doar linia lor este pe acesti stalpi. Au venit o data pe teren si au zis ca se rezolva dar nu s-a mai facut nimic. Am insistat in rezolvarea problemei si acum ei imi spun ca stalpii nu sunt ai lor. Am intrebat la primarie si la compania de electricitate si au zis ca ei nu detin linii pe acei stalpi(de lemn).
Acum din cauza asta nu pot continua construirea casei.
Le-am spus ca o sa le tai sarmele daca nu vin sa le mute si am fost atentionat : "o sa vedeti d-voastra ce patiti daca faceti acest lucru"!
Ce mai pot face in acest sens? Ce pot pati daca le tai cablurile?
Va multumesc!
Buna ziua,
Avand acele autorizatii somati-ii in scris sa-si mute liniile.
Somatia ar fi bine sa o formulati printr-un avocat sau executor judecatoresc si sa o trimiteti recomandata cu confirmare de primire.
In somatie sa le dati si un termen rezonabil de rezolvare.
Daca in acel rastimp nu rezolva atunci ii puteti actiona in instanta solicitand daunele pe care le credeti de cuviinta.
Daca le taiati dumneavoastra cabluriile ati putea fi acuzat de distrugere (asta in penal) si sa fiti obligat sa platiti refacerea liniilor pe cheltuiala dumneavoastra (pe parte civila)
Probleme teren
Bugghi
Langa casa mea este o livada de pomi iar in gradina gardul a fost din maracini si salcami inca din 1967 ! In mai 2018 am refacut gardul apeland la proprietarul ... (vezi toată discuția)