avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme teren

Langa casa mea este o livada de pomi iar in gradina gardul a fost din maracini si salcami inca din 1967 ! In mai 2018 am refacut gardul apeland la proprietarul terenului in repetate randuri neputand sa discut acest lucru cu dansul deci am hotarat sa fac gardul de unul singur! Gardul l-am facut pe linie cu alti stalpi de lemn deja existenti cei din salcam fiind taiati! Vecinul mi-a facut reclamatie cu privire la faptul ca am intrat cu gardul pe terenul lui si ca sunt obligat sa-l mut la loc! Vreau sa stiu ce documentatie imi trebuie sa dovedesc ca gardul este pe linia de granita sau ce alte actiuni as putea face impotriva dansului! Tin sa mentionez ca mi-a distrus temelia gardului din curte de nenumarate randuri cu tractorul , mi-a omorat animale (gaini , miei) cu insecticidele cu care stropea pomii! Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 12:13, 29 Iunie 2018
Pentru ridicarea gardului aveati nevoie de autorizatie de constructie care se emitea pe baza de proiect, schita, cote etc. Aceasta ar fi fost dovada. In caz contrar, fotografii, martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu vecinii de gradina ana20162016 ana20162016 Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema .Avem la tara o gradina undeva la cateva sute de metri de casele satului , mostenita de la ... (vezi toată discuția)
Proprietati abandonate si acte de furt valeriandinu valeriandinu Mama mosteneste legal o proprietate - casa, curte, anexe, terenuri etc. - in mediul rural. Pe proprietatile vecine laturalnice acesteia (fata/spate) exista ... (vezi toată discuția)
Proprietate si vecinatati valeriandinu valeriandinu Este asa de grea speta prezentata, de nimeni nu-mi poate oferi solutii??? Revin cu tema supusa atentiei dvs. in urma cu cateva zile. Mama mosteneste legal ... (vezi toată discuția)