avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi banesti la nasterea primului copil!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi banesti la nasterea primului copil!

Buna ziua! As vrea sa stiu de ce drepturi banesti putem beneficia la nasterea primului copil in afara de indemnizatia de crestere a copilului (600lei) si de alocatia de stat (200 lei).

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 12 August 2015
Puteti beneficia de un ajutor de nastere acordat de catre angajatorul dvs., numai daca asa ceva este prevazut in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trusoul bebelusului geo20sory geo20sory se mai acorda acea prima pentru nastere?mai sunt ceva beneficii banesti in cazul unei nasteri pentru acest an?daca da unde ma pot adresa pentru a beneficia?va ... (vezi toată discuția)
Drepturi financiare mamici georgianaflorina georgianaflorina Buna ziua, Va rog spuneti-mi ce drepturi banesti mai au mamicile dupa expirul CCM 2007-2010. Compania nu are CCM intern. Mai exista vreun ajutor de ... (vezi toată discuția)
Premiu nastere al doilea copil mihaelamuresan mihaelamuresan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Exista ceva premiu care se da de la stat pentru nasterea celui de al 2-lea copil? in jur de 2.900 ron? Va ... (vezi toată discuția)