Buna ziua, de curand bunicii din partea tatalui au decedat, tatal este decedat cu mult inaintea lor, succesiunea a fost facuta iar eu impreuna cu fratii mei si cele 3 matusi am fost si semnat ca acceptam partea de mostenire in numele tatalui . Acum urmeaza imparteala propriu-zisa ,sa fixam o anumita zi in care sa ne reunim cu totii la un notar .
Intrebarea este ce acte trebuiesc duse din partea fiecaruia ? Noi urmeaza sa primim un teren, iar fratii mei vor ceda partea lor mie,
Buna ziua, de curand am fost cateva zile la tara (un sat situat in zona rurala deluroasa intre judetele Prahova si Buzau). Intr-una din zile am facut o drumetie pe dealurile din apropiere, unde familia noastra detine si un teren de faneata (2500mp), loc in care am descoperit amplasata o antena GSM. Este legal si posibil acea antena sa fi fost montata fara acordul proprietarului terenului (care este mama) ? Daca nu,ce se poate face in cazul acesta? Nu se doreste demontarea dar macar un beneficiu de pe urma "surprizei".
ziua buna , intentionez sa ma asociez cu o persoana intr-un SRL , obiect de activitate - un site de matrimoniale international , Schema siteului a fost gandita de mine , dar tehnic creat de aceasta persoana, deoarece nu am cunostinte in IT si programare !
In viitoarea firma eu ma voi ocupa de partea de management si marketing iar asociatul de partea tehnica, toate ca toate pana cand respectivul mi-a spus ca va face un contract cu firma privind drepturile de proprietate asupra aplicatiei (web) ceea ce m-a pus pe ganduri , deoarece nu stiu ce presupune , cu ce imi poate dauna sau afecta viitorul meu ca si asociat in aceasta firma ? sper sa primesc un raspuns!
instiintarea era pusa sub stergator , am transmis sa se faca poze la locul de parcare(din toate unghiurile ) si in zona , sper sa fie suficient , multumesc pentru raspunsuri !!!
ziua buna tuturor ! in data de 18 iulie am vizitat niste rude in judetul Caras-Severin oras Resita parcand in apropierea blocului intro zona cu multe locuri de parcare trasate dar nemarcate in niciun fel . in data de 20 dimineata, la plecare am gasit instiintare de la politia locala de tipul :"in data de 20 ora 00 50 ati imoblizat voluntar autovehiculul marca "x" avand numarul de inmatriculare "y" pe strada "z" incalcand prevederile HCL nr 344/2013/Parcare pe locul altui abonat . Prin preznta , sunteti invitat la Sediul Politiei Locale Resita in data de 22.07.2014 ora 14 avand asupra dvs. CI si permisul de conducere.Nerespectarea acestei recomandari,atrage aplicarea sanctiunii contraventionale la legea 61/1991 art 3 pct 31.Autovehicului a fost fotografiat ! "
Mentionez ca autovehiculul este inmatriculat pe judetu Brasov , iar in zona in care am parcat nu era niciun afis de tipul parcare de resedinta sau parcare cu plata , si nici vreun indicator ca locul respectiv ar fi al unui abonat .
Intrebarea este ce se poate intampla in cazul asta dat fiind ca am parasit judetul si nu ma prezit politiei locale , si cine poate confirma ca eu am gasit instiintarea pe masina?care este cea mai buna solutie in cazul de fata?
Va multumesc