ziua buna , intentionez sa ma asociez cu o persoana intr-un SRL , obiect de activitate - un site de matrimoniale international , Schema siteului a fost gandita de mine , dar tehnic creat de aceasta persoana, deoarece nu am cunostinte in IT si programare !
In viitoarea firma eu ma voi ocupa de partea de management si marketing iar asociatul de partea tehnica, toate ca toate pana cand respectivul mi-a spus ca va face un contract cu firma privind drepturile de proprietate asupra aplicatiei (web) ceea ce m-a pus pe ganduri , deoarece nu stiu ce presupune , cu ce imi poate dauna sau afecta viitorul meu ca si asociat in aceasta firma ? sper sa primesc un raspuns!
Buna ziua,
In prima faza ar trebui sa vedeti despre ce contract este vorba ( sa il studiati) si ulterior daca va este afectat dreptul de care vorbiti sa negociati cu acesta astfel in cat sa nu abandonati afacere.
Este vorba de licențierea dreptului de utilizare a softului. Cum după ce site-ul se urcă în online, exploatarea și întreținerea nu înseamnă mare lucru, omul vrea să-și asigure un venit constant. Mare, mic, cum vă înțelegeți. Fiindcă probabil nu aveți bani să-i plătiți fabricația site-ului acum.