avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Dreptul de proprietate intelectuala in firma
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Dreptul de proprietate intelectuala in firma

ziua buna , intentionez sa ma asociez cu o persoana intr-un SRL , obiect de activitate - un site de matrimoniale international , Schema siteului a fost gandita de mine , dar tehnic creat de aceasta persoana, deoarece nu am cunostinte in IT si programare !
In viitoarea firma eu ma voi ocupa de partea de management si marketing iar asociatul de partea tehnica, toate ca toate pana cand respectivul mi-a spus ca va face un contract cu firma privind drepturile de proprietate asupra aplicatiei (web) ceea ce m-a pus pe ganduri , deoarece nu stiu ce presupune , cu ce imi poate dauna sau afecta viitorul meu ca si asociat in aceasta firma ? sper sa primesc un raspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:50, 12 Martie 2018
Buna ziua,
In prima faza ar trebui sa vedeti despre ce contract este vorba ( sa il studiati) si ulterior daca va este afectat dreptul de care vorbiti sa negociati cu acesta astfel in cat sa nu abandonati afacere.
Este vorba de licențierea dreptului de utilizare a softului. Cum după ce site-ul se urcă în online, exploatarea și întreținerea nu înseamnă mare lucru, omul vrea să-și asigure un venit constant. Mare, mic, cum vă înțelegeți. Fiindcă probabil nu aveți bani să-i plătiți fabricația site-ului acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zvon sau.......nu Olteanu Loredana Olteanu Loredana este adevărat, că pentru deţinerea de motostivuitor, firma trebuie să încheie, cu o altă firmă autorizată, un contract de verificare şi/sau ... (vezi toată discuția)
Exemplu de activitati pe caen 6202 si 6203 andrasd andrasd Buna, Desfasor activitate in domeniul de IT, ma ocup de administrarea unui Soft ERP (contabilitate, comenzi, resurse umane, mijloace fixe, etc...) , soft de ... (vezi toată discuția)
Laptop + licenta windows + office 365 MonicaElena4 MonicaElena4 Buna, Sunt in curs de deschidere a unei microintreprinderi si pana am documentele gata, vreau sa imi achizitionez un laptop. Este posibil sa il cumpar ... (vezi toată discuția)