avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stalp GSM pe teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stalp GSM pe teren extravilan

Buna ziua, de curand am fost cateva zile la tara (un sat situat in zona rurala deluroasa intre judetele Prahova si Buzau). Intr-una din zile am facut o drumetie pe dealurile din apropiere, unde familia noastra detine si un teren de faneata (2500mp), loc in care am descoperit amplasata o antena GSM. Este legal si posibil acea antena sa fi fost montata fara acordul proprietarului terenului (care este mama) ? Daca nu,ce se poate face in cazul acesta? Nu se doreste demontarea dar macar un beneficiu de pe urma "surprizei".
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:19, 5 August 2018
Buna ziua,
Luati legatura cu proprietarul stalpului (firma care l-a amplasat) si solicitati o chirie civilizata pentru acea suprafata ocupata. Va sfatuiesc ca toata discutia sa o aveti IN SCRIS si, eventual, ajutat de un avocat.
Amplasarea este TOTAL ILEGALA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasarea antenelor gsm ContSters62736 ContSters62736 care sint actele normative care trebuiesc respectate pentru amplasarea antenelor GSM pe blocuri. am cautat ceva timp pe net dar nu am gasit decit niste ordine ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari - antene gsm pe bloc mihai iustin mihai iustin Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc cu 3 scari lipite intre ele eu locuiesc la scara 1 Pe scara 2 au fost montate 3 antene gsm care sunt asezate mai exact intre ... (vezi toată discuția)
Cum refuz antena gsm pe bloc? diaradu13 diaradu13 va rog spuneti-mi si mie care este procedura prin care se aproba montarea unei antene gsm pe bloc? Eu nu sunt de acord cu ea, datorita radiatiilor puternice pe ... (vezi toată discuția)