avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate gaby11682001

Activitate gaby11682001

Buna ziua !
Sunt medic primar si as vrea sa inchei un contract de voluntariat cu un spital.
As dori sa stiu daca activitatea de voluntariat ca medic presupune indeplinirea unor conditii speciale, altele decat cele prevazute de contractele de voluntariat standard.
Va multumesc mult.
Dupa trecerea termenului de 6 ani, adica 2 ani pedeapsa plus 4 ani termenuil de incercare.
Cel mai bine mergi la un avocat cu toate documentele si el iti va spune exact ziua cand poti cere instantei reabilitarea.
Răspuns la discuția Membru in comisie concurs
Va multumesc
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati intr-o problema in sensul interpretarii corect a unui act normativ. Sunt membru intr-o comisie constituita ca urmare a organizarii unui concurs pentru ocuparea unui post de medic.
Unul dintre candidati a lucrat ca medic, in perioada 2009-2010, la o firma unde eu eram actionar cu 10%. Intre timp firma a fost inchisa. Acum eu fac parte din comisia de concurs unde participa si persoana in cauza. Potrivit HG 497/2010 alin.3 ,,Nu pot fi membri în comisia de concurs sau în comisia de soluţionare a contestaţiilor persoanele care au calitatea de:
   b) au relaţii cu caracter patrimonial sau interese patrimoniale cu oricare dintre candidaţi.
In interpretarea mea textul de lege se refera la prezent, iar in prezent situatia aratata nu mai exista Avand in vedere cele mai sus mentionate imi puteti spune daca prezenta mea in aceasta comisie incalca legea ??
Va multumesc si astept raspuns urgent pentru a ma recuza in cazul in care interpretarea mea este gresita.