Sunt in acceasi situatie ca si tine, doar ca la mine este la Groupama....acelasi raspuns l-am primit si eu , doar ca eu l-am primit dupa 3 luni de asteptare
in urma cu 3 luni am avut un incident in trafic : un taxi mi-a inors in fata pe line dubla continua, si am intrat in el. Dauna mea : cam toata partea din fata a masinii, dauna lui : foarte putin avariata roata dreapta spate si o zgarietura de 5 cm pe bara.Am cazut de comun acord cu taximetristul sa facem o intelegere amiabila, cu conditia ca el sa mearga cu mine oriunde este nevoie pentru a compune dosarul de dauna. Zis si facut, dupa completarea amiabilei, un inspector groupama m-a trimis la un service colaborator, care mi-au facut o constatare , in jur de 8000 ron. Problema este cam am stat cele 90 de zile cu dosarul in analiza, iar dupa aceasta perioada , am primit o hartie de la asigurator , in care scrie ca imi refuza plata.
PS: pe parcursul analizei am tot fost sunat de diferiti angajati ai asiguratorului si mi se spunea : "ca nu iese la masuratori", "ca masina mea ar fi fost lovita inainte de accident", " ca daunele mele sunt foarte mari comparativ cu taximetru"...
Va rog sa ma ajutati cu o sugestie : ce am de facut in continuare, ca nu mai stiu unde si pe cine sa intreb ?