avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurari auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurari auto

buna ziua. pe data de 19-06-2014 am avut un accident. cineva ma lovit in spate la un semafor.am facut amiabila omul recunoscandu-si vina. am ajuns dupa cateva zile la asigurarea lui pt a face dosaru. asigurarea m-a trimis la servis pt constatarea daunelor. totalul repatiilor ridicanduse la 200 miloane adica dauna totala deorece masina mea costa 90 milioane. dupa treisaptamani primesc scrisoare acasa in care imi spune ca asigurarea astra nu acorda despagubire pe cale amiabila, decizia fiind intemeiata pe faptul ca din documente aferente dosarului rezulta ca nu sant intrunite conditiile de raspundere civila a conducatorului asigurat astra. se invoca aceste aspecte intrucat avariile existente la nivelul celor doua autovehicule ce-ar fi fost implicate in evenimentul rutier declarat, nu confirma dinamica declarata de conducatori auto. adica nu este de vina asiguratul astra. si imi spune ca ne judecam in tribunal.ce ar trebui sa fac acum? mentionez ca sant somer si nu am bani de avocat. va multumesc[quo
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 12:32, 26 Iulie 2014
Salut

Sunt in acceasi situatie ca si tine, doar ca la mine este la Groupama....acelasi raspuns l-am primit si eu , doar ca eu l-am primit dupa 3 luni de asteptare
Incercati o mediere. Daca nu reusiti actionati societatea de asigurare in instanta.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constat amiabil. soferul vinovat recunoaste culpa, asiguratorul decide culpa comuna stef9909@yahoo.com stef9909@yahoo.com Tamponare usoara intre 2 auto. Soferul vinovat recunoaste culpa. Se suna la asigurator, se deschide dosar de dauna si se face programare pt. constatare. La ... (vezi toată discuția)
Abuz astra lary_alexandra2 lary_alexandra2 In data de 16.12.2010 am fost implicat intr-un accident ( eu nefiind vinovat), celalalt conducator recunoscandu-si vina la politie mi s-a eliberat autorizatia ... (vezi toată discuția)
Amiabila rca Mihaivl123 Mihaivl123 Am fost implicat dintr-un accident ușor, am fost lovit în partea dreaptă fata de un alt autoturism, s-a completat amiabilă, si s-a stabilit că eu sunt ... (vezi toată discuția)