avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Probleme asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Probleme asigurare

Buna ziua

in urma cu 3 luni am avut un incident in trafic : un taxi mi-a inors in fata pe line dubla continua, si am intrat in el. Dauna mea : cam toata partea din fata a masinii, dauna lui : foarte putin avariata roata dreapta spate si o zgarietura de 5 cm pe bara.Am cazut de comun acord cu taximetristul sa facem o intelegere amiabila, cu conditia ca el sa mearga cu mine oriunde este nevoie pentru a compune dosarul de dauna. Zis si facut, dupa completarea amiabilei, un inspector groupama m-a trimis la un service colaborator, care mi-au facut o constatare , in jur de 8000 ron. Problema este cam am stat cele 90 de zile cu dosarul in analiza, iar dupa aceasta perioada , am primit o hartie de la asigurator , in care scrie ca imi refuza plata.

PS: pe parcursul analizei am tot fost sunat de diferiti angajati ai asiguratorului si mi se spunea : "ca nu iese la masuratori", "ca masina mea ar fi fost lovita inainte de accident", " ca daunele mele sunt foarte mari comparativ cu taximetru"...

Va rog sa ma ajutati cu o sugestie : ce am de facut in continuare, ca nu mai stiu unde si pe cine sa intreb ?

Va multumesc!

Florin Bratu

Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: bratony84 , utilizator 18:49, 23 Iulie 2014
pentru aceasta problema , trebuia chemata politia .taximetristul a incalcat mai multe reguli de circulatie...si era mult mai usor de rezolvat situatia .
Groupama este una din cele mai solvabile societati de asigurari din Romania .
Am o cunostinta care acelasi lucru a patit cu groupama, abia cand i-a chemat in instanta i-au facut plata.

Este vina mea ca nu am chemat politia, m-am gandit sa nu fac rau omului, dar se pare ca acum trebuie sa trag ponoasele acestei "fapte bune"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire accident usor Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Va salut,ma confrunt cu o situatie mai mult decat proasta! Dimineata,la plecarea de pe locul de parcare,cand am virat dreapta,am acrosat usor ( impins) roata ... (vezi toată discuția)
Cum imi repar masina? bruno_bcs bruno_bcs Pe data de 3 ianuarie am vrut sa ma duc la doctor cu copiii si am vazut ca aveam masina din parcare lovita in aripa fata stanga si roata infundata, afectand ... (vezi toată discuția)
Inscenare lovire pieton cu masina eugen2011 eugen2011 Buna ziua,Cred ca am fost subiectul unei inscenari de lovire a unui pieton cu masina mea si vreau sa cer niste sfaturi.Ieri ma deplasam cu autoturismul pe o ... (vezi toată discuția)