avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters326883

Activitate ContSters326883

multumesc frumos
In cazul in care am facut cerere de judecare in lipsa , cum sw procdeaza la prezentarea martorilor si interogatoriul piritilor ? Ne invita instanta ?
Casa initial valoreaza 43.966.6 lei , iar imbunatatirile aduse de catre piriti 24.584,1 . Aceste lucrari nu sunt facute in vederea consrvarii : amveloparea cu polistiren , consolidarea unui zid , tabla schimbata pe casa , o magazie si un hol de trecere anexate constructiei . Toate facute de capul lor fara aprobare de constructie , fara aprobara mea . Ei au cerut inca de la inceput toata cladirea . Asta ascos in evidenta expertiza . Sunt constieenta de faptul ca nu avem cum anticipa o hatraire dar daca au cerut toata casa sa ramina cu ea si cu imbunatatirile pe care eu nu le-am cerut , cu atit mai mut cu cit valoreaza mai mult decit 1/2 din valoarea initiala a casei . Asa m-am gindit eu ca ar fi logic .
Piritii au cerut inca de la inceput intreg imobilul . Acestia au intervenit asupra lui FARA ACORDUL MEU cu modificari care au o valoare mai mare de 1/2 din intreg imobilul inainde de a se interveni asupra acestuia Vreau sa cer sa li se atribuie intreg imobilul asa cum au cerut , iar pe mine sa ma despagubeasca cu cit a costat partea mea inainte ca acestia sa intervina . Credeti ca am sanse ? Sunt exemple de acest fel ?
am inteles multumesc frumos
Am vrea sa o mutam...este complicat deoarec o ruda a luat in concesiune abuziv locul de veci . A declarat in fals ca este singurul mostenitor . Chiar nu stiu ce sa fac .
Bunica mea este decedatra de 25 de ani . Vrem sa o mutam in alta localitate . Cum putem obtine acordul pentru deshumare . Ce demersuri trebuiesc facute ?
Răspuns la discuția Prezenta in fata judecatorului
ok
Am chemat in judecatat casa de pensii MAN . La termen trebuie sa ma prezint , sau se judeca in lipsa , pe baza documentelor ?
Răspuns la discuția Motivarea unei cereri
Eu am solicitat atribuirea in natura a cotei mele indivize . La acel moiment eram trei parti . Am cumparat partea unuia dintre piriti , acum am 2/3 . Piritii care au ramas in cauaza , au cerut intreg imobilul . De asta asi vrea sa " ma agat " si de faptul ca au invstit mai mult de 1/2 din valoarea imobilului . Vreau sa scap de sultele rezultate din investitia alora .