avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prezenta in fata judecatorului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Prezenta in fata judecatorului

Am chemat in judecatat casa de pensii MAN . La termen trebuie sa ma prezint , sau se judeca in lipsa , pe baza documentelor ?
Cel mai recent răspuns: ContSters326883 , utilizator 14:36, 3 Septembrie 2014
Daca nu ati solicitat judecata in lipsa conf Art. 411 alin 1 pct 2 Cod Procedura Civila, e necesar sa va prezentati.
ok

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare pensie intretinere constan constan Buna ziua, Fostul sot cere sistarea pensiei de intretinere pe caz de boala ,pe care am obtinut-o in instanta . Avand in vedere ca starea de nevoie s-a ... (vezi toată discuția)
Prezenta la judecatorie olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Am depus in decembrie 2015 o contestatie la executare. Am primit acum cateva zile o citatie in care sunt chemat sa ma prezint la judecata pe data ... (vezi toată discuția)
cu recurs pe durata suspendării Roman85 Roman85 • DOSAR NR. 39782/3/2015 R O M A N I A TRIBUNALUL BUCURESTI SECTIA A IV A CIVILA ÎNCHEIERE ŞEDINŢA PUBLICĂ DIN DATA DE 25.04.2016 TRIBUNALUL ... (vezi toată discuția)