avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletaroman

Activitate nicoletaroman

din data de 10 02 2015, cand a fost data solutia nu am nici un raspuns, iar azi suntem in data de 16 02 2015, la ce sa ma astept, de ce dureaza atat ? raspunsul se afiseaza undeva, cum ma pot informa ?

Buna ziua! fratele meu este detinut din 2009. In prezent se afla la penitenciarul Galati. Pe data de 27 ianuarie 2015 a intrat in comisia de eliberare a penitenciarului unde a primit un raspuns afirmativ cu privire la liberarea conditionata. in data de 10 februarie a fost adus la judecatoria galati pt judecarea aceleiasi cauze; liberarea condiţionată (art.587 NCPP) unde, de asemeni admite propunerea formulată de Comisia de propuneri pentru punerea în libertate condiţionată din cadrul Penitenciarului Galaţi privind pe condamnatul (.............). Dispune liberarea condiţionată a condamnatului (..........) din executarea pedepsei de 8 ani închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 150/2010 a Tribunalului Brăila (mandat de executare nr. 184/2011) . Potrivit art. 275 alin. 3 Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. din cate mi sa spus, acesta trebuie sa astepte 3 zile, in care instanta poate face recurs sau nu.... acest ultim detaliu nu'l inteleg, va rog din suflet sa mi explicati cum se procedeaza. Azi a r fi a treia zi de la momentul afisarii solutiei si nu stiu nimic pana in acest moment. va multumesc anticipat !!!!

buna ziua! fratele meu este detinut al penitenciarului galati, pe data de 27 ianuarie , a intrat in comisia de eliberare a penitenciarului unde a primit un raspuns afirmativ cu privire la liberarea conditionata. in data de 10 februarie a fost adus la judecatoria galati pt judecarea aceleiasi cauze; liberarea condiţionată (art.587 NCPP) unde, de asemeni admite propunerea formulată de Comisia de propuneri pentru punerea în libertate condiţionată din cadrul Penitenciarului Galaţi privind pe condamnatul (.............). Dispune liberarea condiţionată a condamnatului (..........) din executarea pedepsei de 8 ani închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 150/2010 a Tribunalului Brăila (mandat de executare nr. 184/2011) . Potrivit art. 275 alin. 3 Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. din cate mi sa spus, acesta trebuie sa astepte 3 zile, in care instanta poate face recurs sau nu.... acest ultim detaliu nu'l inteleg, va rog din suflet sa mi explicati cum se procedeaza. azi a r fi a treia zi si nu stiu nimic pana in acest moment. va multumesc anticipat !!!!
Buna ziua ! Va multumesc pt raspunsurile primite, mi au fost de mare ajutor !
victime nu sun, insa ma intreb da se poate face recurs, iar amenda, de cat va fi?
Si daca sa produs si un accident?
Doresc sa stiu ce se poate intampla cand permisul de conducere a fost suspendat pe o perioada de 30 de zile iar persoana in cauza continua sa circule pe drumurile publice, ba mai mult, incercand sa faca loc unei ambulante cu semnale sonore si luminoase in functiune, exacuta un viraj dreapta fara a se asigura si loveste un alt autoturism angajat in trafic? Va multumesc anticipat !! Astept raspunsul dumneavoastra.