avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... liberarea condiţionată (art.587 NCPP)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

liberarea condiţionată (art.587 NCPP)


Buna ziua! fratele meu este detinut din 2009. In prezent se afla la penitenciarul Galati. Pe data de 27 ianuarie 2015 a intrat in comisia de eliberare a penitenciarului unde a primit un raspuns afirmativ cu privire la liberarea conditionata. in data de 10 februarie a fost adus la judecatoria galati pt judecarea aceleiasi cauze; liberarea condiţionată (art.587 NCPP) unde, de asemeni admite propunerea formulată de Comisia de propuneri pentru punerea în libertate condiţionată din cadrul Penitenciarului Galaţi privind pe condamnatul (.............). Dispune liberarea condiţionată a condamnatului (..........) din executarea pedepsei de 8 ani închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 150/2010 a Tribunalului Brăila (mandat de executare nr. 184/2011) . Potrivit art. 275 alin. 3 Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. din cate mi sa spus, acesta trebuie sa astepte 3 zile, in care instanta poate face recurs sau nu.... acest ultim detaliu nu'l inteleg, va rog din suflet sa mi explicati cum se procedeaza. Azi a r fi a treia zi de la momentul afisarii solutiei si nu stiu nimic pana in acest moment. va multumesc anticipat !!!!
Cel mai recent răspuns: nicoletaroman , utilizator 15:01, 16 Februarie 2015
Parchetul cat si inculpatul au dreptul la recurs . Dupa expirarea termenului , daca Parchetul nu va declara recurs , hotararea ramane definitiva si se va pune in executare .
din data de 10 02 2015, cand a fost data solutia nu am nici un raspuns, iar azi suntem in data de 16 02 2015, la ce sa ma astept, de ce dureaza atat ? raspunsul se afiseaza undeva, cum ma pot informa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea fara permis pe drumurile publice nicoletaroman nicoletaroman Doresc sa stiu ce se poate intampla cand permisul de conducere a fost suspendat pe o perioada de 30 de zile iar persoana in cauza continua sa circule pe ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu daca se elibereaza sau nu Dragos26101985 Dragos26101985 Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În temeiul art. 587 C.proc.pen., rap. la art. 59 v.C.pen., admite cererea de liberare condi?ionată ... (vezi toată discuția)
Propunere de liberare conditionata admisa- cand este eliberat? Ana.olteanu Ana.olteanu 30.08.2016 Ora estimata: 08:30 Complet: CAM5 Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza art. 587 alin. (1) din Codul de procedură penală rap. la ... (vezi toată discuția)