Am incercat sa depun cerere dar nu imi primesc cererile, am depus 3 cereri, una mi-a respins-o pe motiv ca ar fi falsa, am trecut "Elev in anul 2014 la sc..",
Ei au spus "nu suntem in anul 2014 si tu nu mai esti elevul nostru" am folosit cerere tip si am completat spatiile ce trebuiau completate, parerea lor "Nu pot dovedi ca este scrisa de mine doar cu semnatura, trebuie obligatoriu scrisa de mana pentru a fi legala, in caz contrar este doar un biletel, de semnat poate semna oricine"
Toate pe un ton foarte arogant suficient cat sa imi dea de inteles ca nu prea au de gand sa imi aprobe cererea de renuntare la inscriere, am vorbit pe la alte scoli si din cate am inteles totul este la un click distanta si in mod normal ar trebui sa ma stearga din baza A.R.R dupa un an de la renuntarea la cursuri, la mine au trecut aproape doi ani.
[ link extern ]
Art. 33. În situaţia rezilierii contractului de şcolarizare pe motivul transferului la altă şcoală de conducători auto, persoana care conduce şi organizează activitatea şcolii de conducători auto are obligaţia de a elibera, persoanei titulare de contract, următoarele documente:
a) copia certificată a caietului cursantului completat la zi, barat cu menţiunea “transfer”, semnat şi ştampilat;
b) documentele personale depuse de titular la sediul şcolii de conducători auto, aceasta păstrând copiile acestor documente.
c) dovada efectuării pregătirii practice, după caz.
d) fişa de transfer al cărui model este prevăzut în anexa nr.8 la prezenta metodologie.